Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AntyRelog!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Otóż jak widzicie po temacie napisałam skrypt na
AntyRelog , więc chciałabym się podzielić z wami ;d

Na czym poleca ten skrypt?

Sama nazwa to wskazuje ;) Gdy gracz wyjdzie z serwera a przed tym został uderzony przez innego gracza to wtedy on Umiera.

Mój skrypt także cechuje się dobrą optymalizacją i oczywiście brakiem błędów (które mogą wystąpić u was. u mnie akurat nie było ani jednego.)

Co potrzeba do mojego skryptu?
Pluginów:
- Skript
- Skript Plus
I nic więcej!

PASTEBIN RAW:

http://pastebin.com/raw.php?i=98jVVp7i

PASTEBIN :

http://pastebin.com/98jVVp7i
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHardenPro

Harden 5% za spam i off topic?

@topic

Ja tam wole plugin FairPVP

przepatrzyłem nedzna podróba tego skryptu 

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

JPRLD skrypt numer 256 ..... Po co komu skrypt jak są pluginy  p.s pewnie podczas wpisania /quit czy /logout nie zabija jak logniesz i pewnie bugi :)

Opublikowano

Po jakiego uja dajesz syf na mpc gdzie znajdziesz milion lepszych dajmy na to na bu**it.pl czy sk**p.pl , znajdziesz dużo lepszych PLUGINÓW na antyrelog np FairPvP,kukuAntyrelog i wiele więcej . Nie jest to żaden hejt po prostu jest tego za dużo , wymyśl coś swojego :>

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Mnie zastanawia jedno. Po co piszecie "KOLEJNY UJOWY SKRYPT NA ANTYRELOG JEST ICH JUZ 3847852453" skoro i tak to nic nie da. Skrypt oczywiście jest 2984732748382 ale powodzonka. 

Opublikowano

Jest tego miliony zarówno sk jak i pl! Fajnie że jednak sie postarałeś ale nie radze robić takich sk zrób cos oryginalnego np takie cos jak na skafie ale przerobione!

Opublikowano

Mnie zastanawia jedno. Po co piszecie "KOLEJNY UJOWY SKRYPT NA ANTYRELOG JEST ICH JUZ 3847852453" skoro i tak to nic nie da. Skrypt oczywiście jest 2984732748382 ale powodzonka. 

popieram cie nie rozumiem po co pisac milion skriptow nich uzyje logiki i zrobi plugin!

Opublikowano

Pisać możecie dla siebie te skrypty, ale po co wstawiać coś czego jest już tysiące napisane jako plugin i dużo lepsze ?

Gdzie tu sens ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...